Andre Hoogeboom Max de jongste formule 1-winnaar ooit

Merk:Karakter Uitgevers
Product Code:9789045216034
Beschikbaarheid:Op Voorraad
  • 14.99€

  • Excl BTW: 12.49€

Actuele editie met een update over het seizoen 2018. 

In 2015 stond de Nederlandse racewereld op zijn kop: Max Verstappen maakte zijn debuut in Australië als jongste Formule 1-coureur ooit. Op eerste pinksterdag, 15 mei 2016, gebeurt het nagenoeg onwaarschijnlijke. Verstappen schrijft geschiedenis: hij wint als jongste coureur ooit de Grote Prijs van Spanje op het Circuit de Catalunya in Barcelona. Een iconisch moment in de Nederlandse sportgeschiedenis. 

Max – Het ongeautoriseerde verhaal over de jongste Formule 1-winnaar ooit, geschreven door sportjournalist André Hoogeboom, is een verzameling interviews die Verstappens weg naar het miljoenenbal beschrijft. Alle geïnterviewden zijn het erover eens: het talent van Max Verstappen is uniek en allen voorspellen hem een glansrijke toekomst. 

In deze nieuwe, actuele uitgave doet Hoogeboom verslag van het eerste deel van het seizoen 2018 dat voor Max wat moeizaam van start ging. De coureur wist zich echter te herpakken en voegde in Oostenrijk toch een overwinning aan zijn palmares toe, waarmee hij nu vier Grand Prix wins op zijn naam heeft staan. Over het talent van Max wordt allang niet meer getwist, maar de vraag wanneer hij wereldkampioen wordt levert nog immer een levendige discussie op.

Specificaties:
Auteur: Andre Hoogeboom
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Taal: Nederlands
Bindwijze: paperback
Verschijningsdatum: januari 2019
Druk: 1e druk
Afmetingen: 21,5 x 14 x 2 cm
Aantal pagina's: 256 pagina's
Illustraties: met illustraties
ISBN13: 9789045216034

Schrijf een beoordeling

Gelieve in te loggen of te registreren om een beoordeling te schrijven